Felhasználási feltételek

Szerzői jogi védelem
A tulajdonos engedélye nélküli illegális másolás, valamint a digitális dokumentumokról bármilyen nemű másolat készítése tilos.

A weboldallal, valamint a szimpóziummal kapcsolatos minden szerzői jog, adatbázissal kapcsolatos jog, védjegy és más szellemi tulajdonjog, beleértve többek között a bármilyen formájú tartalmat és az elrendezést, mindenkor a Ludwig Múzeum birtokában van. Szigorúan tilos a weboldal bármely részének, beleértve többek közt annak bármilyen tartalmának és elrendezésének felhasználása a Ludwig Múzeum előzetes írásos engedélye nélkül. Amennyiben a felhasználás a Ludwig Múzeum előzetes írásos engedélye nélkül történik, az a szellemi tulajdonjogot sértheti, kivéve, ha arról a törvény kifejezetten másként nem rendelkezik.

Személyiségi jogok
Minden résztvevő elérhetősége a Ludwig Múzeum adatbázisába kerül, amelyet kizárólag a regisztrációhoz használ fel, de azt harmadik személy számára nem adja tovább.

A regisztráció során megadott email címen keresztül értesítjük a résztvevőket a jövőbeni eseményekről, és felmerülő változásokról.

Amennyiben szeretné, hogy a szimpózium után töröljük adatait az adatbázisunkból, kérjük, ezt írásban jelezze a Ludwig Múzeumnak. (maps@ludwigmuseum.hu)

Azzal, hogy részt vesz a MAPS szimpóziumon, hozzájárul ahhoz, hogy a Ludwig Múzeum felhasználhatja a konferencia során bármely adatrögzítő eszközzel (fényképezőgép, kamera) készült dokumentációkat az esemény hirdetéséhez, valamint publikálhatja azokat a kapcsolódó kiadvány(ok)ban.

Amennyiben nem járul hozzá a MAPS szimpóziumon során Önről készült fényképek és videók közzétételéhez, illetve az esemény terjesztésének céljára történő használatához, kérjük, értesítse a Ludwig Múzeumot e-mailben. (maps@ludwigmuseum.hu)

Tulajdontárgyak
Tájékoztatjuk, hogy a Ludwig Múzeum nem vállal felelősséget a személyes tárgyakért, vagy az abban keletkezett kárért.

Amennyiben bármilyen kérdése és észrevétele van a szimpóziummal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

TOP